Om Plantesander

Dette er ein blogg/vevside som er meint for dei nysgjerrige, og for meg sjølv som ein slags logg som eg kan bruke underveis. Fokuset blir naturleg nok plantinng av diverse fruktar og grønsaker og kanskje ein del andre relaterte ting. Eg kan fort finne på noko rare greier, så ein veit aldri.

2 comments

  1. Hvor får mann tak i tobakks frøene? Ville gjerne kjøpe noe for å prøve selv å dyrke. For under 2nde verdenskrig dyrket foreldrene mine tobakk, og jeg vil gjerne prøve det selv

    1. Du får tak i det meste på Ebay. både pris på en pakke med frø og frakt er som regel veldig billig. Det er mange typer tobakk, så det kan være vrient å vite at man velger riktig. Virginia er uansett et sikkert valg, og er meget robuste for norsk klima. Det spørs jo selvfølgelig hva du skal bruke den til. Snus, sigar, sigarett, rullings, pipe. Det er tobakkstyper for alt! r. Om du vil følge tradisjonen til foreldrene dine, så er såkalt bonde-tobakk (Nicotiana Rustica) tingen, Den er sterk som faen, og veldig robust. Jeg har ikke erfaringer med den selv, men mange sier den ikke er å foretrekke med tanke på hvor lett tilgjengelig alle andre typer nå er blitt.

Kommenter innlegget